Rühlstrasse House / Alex Lehnerer Architekten

first_img 2020 “COPY” Rühlstrasse House / Alex Lehnerer Architekten Germany ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/948274/ruhlstrasse-house-alex-lehnerer-architekten Clipboard Rühlstrasse House / Alex Lehnerer ArchitektenSave this projectSaveRühlstrasse House / Alex Lehnerer Architekten Save this picture!© Tobias Wootton+ 27Curated by Paula Pintos Share ArchDaily “COPY” Photographs:  Tobias WoottonSave this picture!© Tobias WoottonRecommended ProductsFiber Cements / CementsApavisaTiles – Nanofusion 7.0WoodHESS TIMBERTimber – GLT HybridWoodParklex International S.L.Wood cladding – FacadeMetallicsStudcoWall Stop Ends – EzyCapSave this picture!Ground floor planSave this picture!© Tobias WoottonText description provided by the architects. The house at the edge of the forest is located in a typical 1960s German bungalow settlement. All on one floor, with large, partly inhabited roofs. Before, there was also a bungalow of the family’s grandmother, with a hipped roof and low eaves, which was always present both inside and out.Save this picture!© Tobias WoottonThe hipped roof originates from this local idea. With the eaves as the horizon in front of the vertical forest. Inside it was to be a counter-design to the zoned living concept of the grandparents, with its former separation into representative and private areas.Save this picture!© Tobias WoottonTherefore, the three children’s rooms stand around the living area like on a campground. The parents live upstairs. The open ground floor is surrounded by the children.Save this picture!© Tobias WoottonSliding doors lead from each room to the outside, and virtually every element of the floor plan can be walked around. Construction is in in-situ concrete, on which the roof wave floats. The slightly inclined stairs form the central, concentrated moment of the house. With the 15m long joist at the front, it supports the upper floor. Save this picture!© Tobias WoottonProject gallerySee allShow lessHeatherwick Proposes New and Improved Waterfront Experience for San FranciscoArchitecture NewsZaha Hadid Designs 2 Murray Road, Replacing a Multi-Story Car Park in Hong KongArchitecture News Share Year:  Photographs Projects Area:  330 m² Year Completion year of this architecture project Architects: Alex Lehnerer Architekten Area Area of this architecture project Houses CopyAbout this officeAlex Lehnerer ArchitektenOfficeFollowProductConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesOn InstagramOn FacebookGermanyPublished on September 24, 2020Cite: “Rühlstrasse House / Alex Lehnerer Architekten” 24 Sep 2020. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogSinkshansgroheBathroom Mixers – LogisVinyl Walls3MExterior Vinyl Finish – DI-NOC™ StonePartitionsSkyfoldWhere to Increase Flexibility in SchoolsTiles / Mosaic / GresiteCupa PizarrasVentilated Facade – CUPACLAD UprightGlassLAMILUXGlass Roof PR60ConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMSkylightsVELUX CommercialAtrium Longlight Skylights in ExperimentariumMetal PanelsLorin IndustriesAnodized Aluminum – Copper FinishesStonesFranken-SchotterWall Covering & CladdingWindowsRabel Aluminium SystemsMinimal Casement Windows – Rabel 8400 Slim Super Thermal PlusSwingsStudio StirlingHanging Chair – BasketWallcovering / CladdingArrigoni WoodsWood Cladding – AcousticMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?德国林间小屋 / Alex Lehnerer Architekten是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream CopyHouses•Germany ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/948274/ruhlstrasse-house-alex-lehnerer-architekten Clipboardlast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *